Wednesday, April 27, 2011

Contest Bergambar depan cermin ^_^



i Like contest ni!! mmg aku sorang yg giler bergambar depan cermin ni sbb aku comey ok tau nah pipi gebu, sila tampo laju2 ^_^ Syarat die senang je beb O_o ohh muka teruja taraaaaaaa
Okai, syarat dye senang je:

1. Follow Blog Fyza

2. Letak Banner kat atas ni dalam post entry..link kan terus pada blog Fyza

3. Tak payah letak banner ni kat sidebar, lagi senang kan =)

4. Terbuka pada semua, tapi fyza galakkan student la..yang dah bekerja, kalau nak masuk, TAK DE HAL la kan..lagi ramai lagi meriah >.<

5. Gambar sekeping jek hikhik..tembak kalau letak lebey tehee~

6. Gambar uolss sorang je..gambar reramai takmo, nanti fyza tak kenal heee =)

7. Tag-menge-tag pulak, uolss Tag 4 orang Blogger yang lain

Cik Fiza, DONE semua di atas..i like your contest ni...thanks..wah siap thanks awal2 lg x menang lagi tu ahahhaa ^_~

Nak tag mereka-mereka yang rajin sgt join contest n pastinya aku tahu rajin bergambo...

Jintan - Aku tau ko sgt suka kan kan kan

Mon - ambik pic depan cermin dalam keadaan sarat hobi beliau

Yan - kira jerawat depan cermin sambil bergambo

Wani - yg ni mmg aku tau dh hantu kamera ahahahha


Mirror mirror in the world who is the comel girls ahhahahhah jeng jeng jeng
boleh menang ke pic ni T________________________T

4 comments:

Hafidzah Hafidz said...

cool!! hehehe..fyza suka sangat! gud luck ye akak (:

lyaeyzia said...

Tq Fiza :)

zoelalisa said...

ok sumpah lawak pic tu! haha

lyaeyzia said...

lawak tp ..... ko sambung la sendiri mls aku nk puji diri aku hahhahahha