Tuesday, May 18, 2010

tag oh tag

one two three..hehehhe aku dpt tag dr mama syiqah..semua pun dpt dr dia..actually tag ni aku nk buat dh ari tu aku blogwalking tp rupanya kak pah kite ni lg x bz dr aku rupanya..hahahhah meh meh jom layanzzz....

1). Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?

skt hati dowh!! aku rasa cam nk p tikam dia dr depan plak..aku kena mcm ni kt ofis aku nie..gla b**i dpn ckit punya baikkkk!!! belakang, dia bkn tikam pkai pisau, pkai parang tau x!!


2). 6 orang di hati anda?

* my daddy n my mummy 1st in my heart
* my sweetheart
* my granddy n granny ( ade ke granddy??hentam je lah hehhe)
* ank2 buah yg bakal lahir ( xlahir lg tp dh jth syg)
* damia so cute little baby
* my sis n my bro (xkisah la aku ada ke x dlm ht dorang)


3). Anda rasa anda comel?

*blushing* comellllllllllllll......


4). Single or taken?

xnk jwb boleh x? hehhehe kt ats tu ada jwpn...


5). Blog yang anda suka?

semua blog kwn2 DSK aku, nthen ada la blog2 yg aku jd silent reader..keep on writing my fwenss:)


6). adakah bilik anda kemas setiap hari?

sblm g keja aku kemas katil yg pntg....yg lain tu ikut mai angin ribut aku rajin nk mengubah itu ini jd kemas la..wajib mop seminggu sekali..rajin dowhhh


7) Lagu terakhir yang anda dengar?

LUKA DILUKAI kak shima kita nyanyi...lagu lama syahdu n mendayu jer...sedih..huwaaa..aku dilukai..


8). Last text message?

setakat tag ini di buat, "dah makan, nasi + telur +sambal ikan bilis mama masak" untuk Mr. F..for sure la dia tnya dh mkn belum..ehhhee prihatin x syg sy tu..hehehhe

9). Last phone call?

Mr. F...die terkol sbnarnya n i buat xtau je dok hallu3 nk dgr dia borak ape dgn budak ot..hehee


10). Hari terakhir anda menangis?

baru td ngs kt opis die mrh sy...huhuhuh mcm budak kecik je...dlm hati ada taman la..


11). List lima color favorite anda?

Red White Grey Dark Choc Black

12). Orang terakhir anda ber-YM?

Jgn berym time kerja!!


13). Game paling anda suka?

so addict game Burger shop 2..x jadi keja dowh dok layan game nie..ehhehe


14). Adakah anda peminat MCR?

x minat sgt kot...abh pasang layanzzz je lah...

15). Apa perasaan anda jawab tag ni?

xde perasaan..kejam x??


16). Anda rasa tag ini best?

ermmm arrr ooooo...eyeyyeye


17). Tag lagi 10 orang

esk je la sy tag 10 org tu..hahahah

2 comments:

LeEyA said...

oooooo... waktu keja tak leh berym.. tp, bleh main game burger shop... ye ke... hahahahaha..

eyz said...

ye la kak pah oii...burger shop leh main...yg lain jgn..hahahah