Friday, May 7, 2010

2nd tag : Jom selongkaqq Purse!!







Eceh, tersangat la utara noo entri kali nie..meh la kita menyelongkaq purse aku..yan dh tag aku sbbnye cik intan lupa nk MenTag aku...huwaaa..xpo lah..aku nk publish n menglemerkan purse aku...aku ni tersgt lah bnyk purse..so ni purse yg aku sedang pkai tatkala aku ditag..meh ushar..

pandangan dari depan, purse ni agak tebal dan besar sesuai utk g dinner xperlu bwk handbag..Vincci je i beli kt Midvalley ms tu ada less 20% so harga dia p cari sendiri hahahahahah murah je x mahal pun...

pandangan dari dlm...meh kita terjah isi perut dalam...

uikk..bnyk gler kad...hahahha mmg bnyk pun sbb tu i beli purse yg bnyk tmpt kad..semua ada..tesco,bonuslink utk isi minyak,avon,cosway,Jusco, pasaraya bintang dekat dgn umh aku..so mmg kena ada sng dpt point..mls nk g tesco setakat beli brg ckit2 tu aku p bintang ja...kad kredit?? huhuhu jgn ckp apa la..mmg bnyk hahahhah pah kira ok la ada 1, aku ada 4 tp yg guna 2 ja...Bank Rakyat n Bank Islam kdg2...Aeon guna ms p jusco ja...cimb xdak hutang...saja simpan sbb kdt limit bnyk blh guna emergency klau msk sepital..almaklum la, bdn reject..uhuk uhuk..(dan2 batuk)

rezeki utk bulan ni bnyk ni je la..huhuhu ada dlm 180 hengget, ada ic,lesen, pic dolu2 cik abg..ada jugak seutas rantai langkah bendul..aku xpkai ms ni ada dlm purse sbb aku main sports..kena la buka kang jth naya aku...

Orait..hbs sudah selongkaq purse aku ni..aku x tag sapa2 la..sapa baca nk jwb jwb la..klau tukaq purse buat lg tag ni boleh x cik Ixca?? heheh ngada nya..very da gediksss...layannzzz

2 comments:

LeEyA said...

mak oi.. kad kredit byk2 buat ape.. kang tak than daulat dowh.. wui.. wui.. aku satu tu ja.. keras... kena bertahan.. mind set.. only emergency...

eyz said...

biasa la aku guna utk isi myk je pun..shoppoing kdg2 time raya je..hahahhaa