Thursday, April 29, 2010

sedap ke??

N3 kali ni pasai aku p mkn kt BAGAN LALANG! eceli dh bnyk cita aku dgr dari Mr. F mkn kt ctu sedap la, best la, fresh la..die pun dgr dr kwn2 die yg suka sgt bercerita mcm2 bnda ni..hehheeh..at last, one night fever, tah mcmane tah, opismate aku Abi (nama glam hoccay) kwn die la mensuggestkan aku yg tengah lapar tahap cipan ni g mkn kt ctu..aku pun dgn pantas nye mensms Mr. F untuk memberitahu beliau hal ini...cewah..ape punya ayat skema semcm nie..uhuhu..cantekk!! die setuju memandangkan aku dgn die x pnh g pun..budak yg nk tunjuk jln kt kitarog ni lmbt betui...kul 9 pm baru kami gerak dr Bandar Baru Bangi tu... Hollah weh...aku lapaq glerrr tau x!! smpai sana dlm kul 10pm gak la cpt2 g pilih ikan2 yg sememangnya fresh dr ladang tebu..perghh..selamat melayan dengan picca kt bwh k..biar picca berbicara (T_T) Layanzzz!!!
nie budak yg mengatur plan..bkn tok dalang yek tp die mak dalang hehehe

abaikan muka aku yg sedang kelaparan itu..Mr.F tetap dengan lagak machonya itu walaupun perut dh bunyi lagu anak tupai nyanyian halim yazid..:p wahhahah haa jgn x ngaku yek cik abg..

nie la menu kami..terliur x?? xde la sedapp sgt sbbnye aku pnh mkn lg sedap dari ni...maybe org yg dok ckp sedap2 tu x pnh mkn kot tmpt aku mkn tu hehhehe tgn tu x smpt aku nk snap pic cantekk die dh hentam dulu dh..adehhhh ha udang panggang je belum smpai time nie..tp ok la hangittt!! hehhe


now kami nak mkn yek!! nyum2...

hahhahaha kelakar lak..Mr.F terkedu tgk ikan dh tinggal tulang semua msk perut aku dh...

pic ni menunjukkan aku mmg lapauuuuuu!! aku dengan Mr. F je yg tau mcmana nk mkn ikan..budak 2 orang tu x reti langsung!! serender awal dh...tp siput lala mak dalang hentam bnyk tul..aku mkn 5 ekor je wahhahahah percaya x??

nie je la yek...tag ekin pun aku x sempat nk jwb lg..maybe next n3..wait yar...layanzzz!!

4 comments:

LeEyA said...

kn dh boleh komen.. mkn tak ajak aku.. huhuhuhu..

eyz said...

aku plan last minit nie...hehhehe

yan said...

pah...motip smua tpt nk pegi kena ajak ang??...hahahahahahaa

eyz said...

sbb dia nk mkn free