Tuesday, April 27, 2010

Best Bangettt!!

hallo minum milo..eyz's here..wachhaa..meh nk story pasal aku g kursus kemahiran setiausaha yg efektif yek yek efektif dh pun...ahakss..best gler lah..mmg best sbbnye the penceramah bukan bg ceramah pun..tp mcm2 la tips kesihatan dan penjagaan badan die bg..she is indian but wow lah..ahhahha..best la...tittop.. pastu yg part plg best, make up sessi..perghhh...best2 enjoy sgt2 lah..klau ada artis ni lagik la best!!! meh kita kasik picca bercerita hocayyy!! layanzz....

ni group aku - RED STYLISH ahakss gedikss ade style lah..abaikan aku yg dh menggemuk itu!!!

nie dok senaman poco-poco..kaki aku dh skt dh dok lari dlm bilik tu buat senaman bg kurus ckit telinga aku nie..

Kusyuk akak tu dengar aku membebel pasal grup aku ehehehe

Masa sesi memperkenalkan produk grup aku, korang phm2 je lah mulut aku ni klau dh bercakap mcmana kan..ehheh akak kan kelakar gler orgnye hahahhah budak tu nk cover la gigi die tkt tercabut pasal dh gelak kuat sgt dh tue..wahhahahahha..yg kelakar nye aku la, aku nk jual produk tp aku x perasan lipstik yg aku bwk tu dh tggl kontot..aku sendiri bantai gelek la eh gelak..wahhahaahhah (smbil terguling mcm nustan kt pdg pasir hocayy hahahaa)

nie aku pun x sure dia jual produk ke aku yg jual nie..ewah22 jgn overshadow akak hoccay 'adik'..har har..korang nk tau, dia ni umur sebaya aku je, tp aduimak..dia klau kol aku, dok kak ilya, wani ni..kak ilya, wani nie..aiiila...aku rasa muka aku lg muda ni die pggl aku kakak...adehhh la..die PA kt Library KL, bukan budak dip su...aku kesian bg la can dia rasa muda kejap..kui kuikui..

Budak ni anis, Setiausaha baru kt Library...nsb pandai melukis..tu semua tu hasil kaki die la..terer x die lukis pkai kaki..hahhaahaa jgn mrh naa...agak2 akak dgn die mane lg muda..for sure la akak kan..hehehehe

ni best,muka aku yg belum dimekapkan lgik..ni dh ptg dh pas lunch tu muka cam cicak tu..eheheh:) aku mangsa keadaan hoccay..memandangkan dlm grup aku ngn dak ni je plg muda, so dorang nk menjahanamkan muka aku..adehh tp best la..aku tau mak andam aku pndai make up aku..tp Ya Rabbi...GARANG hahaha jgn marah arr kak ros...ditenyeh2 muka aku yg cun ni bg lagik cun..haa...nie la hasilnya dan ni la org yg bertanggungjawab ke atas kecunnan aku nie..hehehehe



x siap betul lagik ni masih nk touch up...yezza n the result...2ns place dowhh...aku menang jugak num 2 tercun tp of kos la kredit tp my mak andam, kak ROS dari JPPEL..Thanks a lot kak Ros atas kegaranganmu itu..hehhehehe

amacam?? best kan!! hoccay la..penat dh nie...adehh..wait my next entry yek..layanzzz:)))))




2 comments:

yan said...

mcm best ja kurss tu..nk apply lah..tu pun kalu bos aku luluskan..huhuhuhu

eyz said...

mmg gler best yan..rugi ko x apply..mkn sdap dowh..hehehe