Friday, January 14, 2011

Shah Alam,Besday,Hilang Mood, maigrain

Sabtu 8 Jan

Aku xdak plan nk p mana2. Bangun pagi mcm biasa msg Incik Fakrul tanye nk makan kat mane n dlm masa yg sama kakak dia, Kak Da msg aku gak tanye ade nk g mana2 x. Xde plan n last2 Incik Fakrul ajak g umah Kak Da. Best xcited sbb aku suka main dgn Aifa Nur Jannah yeayyy!! G sana of kos kena tlg goreng ikan, tolong hidang makanan. Rasa sgt family huhuh sebab family aku jauh plus aku xdak kakak. Best makan ramai2 gitu..pelahap benor yer bak kate org perak.. pas makan plan nk g tgk ikan ape ke pelik nye xpernah tgk ikan ke ez ni uhuks sowie skit ni spesel tau g Akuarium ikan kat Shah Alam Seksyen 2 tepi Wet World, best wa ckp lu..ce cite ce cite eh suara sape tu auntie limah ke ahakss Kat sana ada ikan besar kecik sederhana besar n plg unik ada ikan kembar siam. Kedai ni dia jual ikan dan pamer ikan2 yg menjadi tarikan penggemar makan pancing ikan. Ikan putih,merah,oren, jingga,kelabu semua ada. Labi2 pun ada. Meh x caya Jangan Pandang Belakang aipp tgk bawah le ^_^

sgt suka this pic cumellss

labu labi

ikan kembar siam..sian yg bawah tu..tidak dpt berada di ats selamanya...;(
tgk dia posing perghh mantoppp

ni Kak Da..tgk Aifa, renyihhh ahhaha

pose aku yg plg seksi ikut mulut ikan cermin tu ehehhehe

Mine!!! Besday Boy encem


Dh hbs tgk ikan, terus laju laju kejar nak solat maghrib g Klang rumah kakak ipar plak solat n makan bihun. Family kakak ipar Incik F sgt pemarah peramah, aku ni bgs la katakan menantu idaman semenanjung aku p dapuq tolong kacau dorang merasa bagai n bercot cet dgn mak kak ipar incik F.

9 Januari

Yeahhh Happy Bestday to my sayang, Md. Fakrul Hisham Mahamed..dah besau dh yer hehehe tahun ni dah 3 tahun menyambut besday bersama demo, Kawe happy sgt..aku siap menyanyi lagi dlm keta tepat kul 12 am tu odw blk dari Klang heheheh nsb sompek..mmg dh plan dlm otak ni dh nk nyanyi..ehem ehem almaklumlah, sora sedap choyyy kahkahakhakaha.. Tahun ni hadiah demo pilih sendiri la yek wink* wink* ^_~

Ikut perancangan aku dgn kak Da, kitaorg plan nk g picnik, berkelah kt Ulu Yam.. so dgn gigih pagi2 ni aku masak spagetti..yummy sgt sedap..masuk dlm mesin basuh pusing sendiri plak aku ni kan kelesss kau mariaa g berkelah bwk spagetti ahaksss
bertolak pas zohor, sampai lebih kurang kul 3 gitu ujan manja2 je turun alhamdulillah msh boleh mandi. Aku terus terjun siap2 hidang makanan makan pastu dukung aifa yg comel ni tp huwaaaa mama mama aifa ngs dh tkt air sejuk sgt ahakss just bg dia main pasir tu mcm ok la xde ngs2..aku pun x mandi pun bsh suar je nthen naik atas makan spagetti ciptaan aku tu dgn nyum nyumnya. ape, nak pic? sowie beb xde, tgn bsh mmg la pegang hp aku tu. mahaiii celebration x hbs sampai sini, blk terus singgah kl nthen mandi bersiap nak g Shah Alam again umh abg sulung incik F untuk menziarahi anak sedara dia yg susah jugak nk berjumpa. Kitaorg beli Pizza n KFC untuk menyambut besday boy ni. ni pun xde pic, aku hilang mood dan telah menyebabkan aku maigrain.
comel kan mereka bertiga ^o^ yang sorang tu encem, ade ciri-ciri daddy yg sejati x ehehhe

Nak tahu ape jadi? Next N3!! sabar geng, kang aku makan korang sekor2 kang aku maigrain ni Oh Tidakkkkkkkk!!!


p/s : comfirm Yan, Pah, Intan, Bengang sebab tahu dah demo dok buleh
sabo wahahahhahahah

4 comments:

zoelalisa said...

best ke akuarium tu?aku dr hari tu konon nk pegi ngn membe, tak jd2..huhu

lyaeyzia said...

boleh la intan klau ko bosan xde mende nk buat g la ziarah2 ikan tu..enjoy je...

KUREKURE COMEL said...

comel je korang...hehehe...syok berjalan2 kn...

lyaeyzia said...

mina, mesti la syok..kita bersama yg tersayang kan hehehhe