Friday, January 7, 2011

CoNteSt JeLinGan MaNja

Menjeling-menjeling ku berdendang, mata kita sama memandang cewahh dok berblog walking ke blog cik Yan n Intan Mama Adam terjumpa lah contest seperti lagu di atas. Teringin lak nk join sebab aku mmg suka menjeling-jeling ni kalau bergambo wink* wink*

1st time nk join contest ni rasa cam nak pengsan menggigil pun ada gak ni ahakss mana tau kot ada rezeki aku tp xtau nk plih kalau menang lens or shawl memandangkan aku ni peminat kedua-duanya hehehe psst psst tuan tanah, 2 2 xleh ke? hahahha dh bg ayam mcd nk ayam kfc lak dak eyz ni kuikuikui..

1. Buat entri pasal contest nie. Semestinya kan?seperti biase. tajuk macam kat atas.
  • buat sudah:) baca dengan jelingan yang macam yek fewittt ahakss
2. Follow blog nie.Kalo tak, nak update macam mane kan?Kalo rajin follow blog nie sekali PrettyLensStore *sebab PrettyLensStore nie main sponsor*
  • i follow u sis :)
3. Copy banner kat bawah tue sekali dengan backlink.
  • berapa banyak nk copy? fotostat boleh? ni lah banner nyerrr

4. Gambar contest anda. ikut tajuk tema ok? Tak kan la tajuk jelingan manja korang letak gambo tgh mkn kan? Ikut tema k sayam-sayam.eheee
  • done sis^_^ tgk kt bwh sana sikit bwh lagi lagi sikit lagi sikit ha tu dia..
5.Gambar sendiri,i mean owner blog yg bertanding.Tak mo gambo orang lain. Tak kisah seorang or beramai-ramai.
  • of kos my pic yg comel ini, harus, wajib la kan sebab nanti hadiah tu i punya ahakss :))
6.Sila tag kawan2 anda tak kisah la berape orang pun. Atleast seorang.
  • Mama Tuah, anda ditag^_~ tau dh suka bergambo jeling2 dgn mr. husband kan hahaha
7.Komen entri nie sekali dengan link korang.
  • bukan setakat komen, i siap kritik lagi wahaha dasat sungguh!!
8.Tak khususkan untuk girls aje.Boys pun boleh join.Jangan malu jangan segan.ehee
  • boleh masuk tp girls mesti menang yihaaa!!

ni pic yg aku rasa sgt la menjeling-menjeling ku berdendang sambil suh org diam heheheh

taraaaaaaaaaaaaaa


ni mmg saye yer tuan tanah ^_^

psstttt..hope menang yer aminnn

2 comments:

Bulan said...

thanks join dear ;)

lyaeyzia said...

welcome2..hope menang yek cik bulan yg comel :)