Tuesday, October 12, 2010

Usia Bukan lagi Rahsia

bufday gurl yg comei

10.10.10...Usia bertambah di angkanya tetapi tidak pada aku yg langsung tidak gusar pada angka itu..alhamdullilah semua yg dirancang berjalan dengan lancar. aku dok tggu lagi hadiah dari yg teristimewa ni. apa dia nk bg kat aku agaknya tahun ni..hehe dia suh aku pilih sendiri..apa nak demand ni ahaksss pokai la dia nanti kalau suh aku pilih sendiri ^_^


actually pada 10.10.10 aku buat majlis makan2 untuk kawan2 aku kat umah sewa tapi sedih jugak sbb x ramai kawan yg boleh hadir..masing2 ada komitmen lain akibatnya banayk la makanan yang berlebihan..aku tapaukan utk kakak ipar si dia dan kakak dia. Tapi aku bahagia sebab sepanjang hari dia ada dengan aku, langsung x meninggalkan aku sendirian sepanjang 10.10.10 itu. aku dah tua ke?

Umur bukan la gi rahsia hahhahha aku tidak TUA tetapi aku lebih bijak berfikir dan matang dalam kehidupan..bertambahan seangka di dalam usia bukan lah bermakna kita tua tetapi kita matang ye kawan2..
Thanks utk semua member yg wish besday aku n aku sgt rindu pada family aku pada ketika ini soksek soksek..sob sob...huhuhuh :((

6 comments:

LeEyA said...

happy belated besday..

eyz said...

tq mama cikah^_^

Mrs^JB said...

hg mmg tua hoccay..sila jgn dolak dalih..ahahhaha..anyway, epi bufday..may Allah bless u in all u do..nak hadiah?papppp..tara..penampar ikhlas..ahhahaha..weyh, mintak cincin kat laki hang

eyz said...

cincin dh dpt dh thn lps..thn ni bnda lain la plak..maceh la sbb sudi bg papp kt aku wahhahah merah dowhhhh

Mrs^JB said...

hahahahah..gegeyh...minta anak weyh!!hahahaha...apa lagi..mintak kawen la...kata kat dia..yang.."usian bukan lagi rahsia"...hahahah

eyz said...

minta kawin satgi aku plak kena p minang dia parah aku hahaha