Tuesday, January 31, 2012

Pengumuman

Pengumuman Raya ke?? bukan bukan bukan!! Tong tong tong…tudia aihh mcm beduk lama ja bunyi dia. Secara rasminya pada 22 Jan 2012 akhirnya Ilya Eziane Mohd Noor telah selamat bergelar tunangan org. OMG!! Eyz bertunang?? Dengan siapa? Org mana?? Jeng jeng jeng… Actually, ramai gak dikalangan kawan2 eyz yg tahu eyz dah bercinta bagai nak rak selama hampir 3 tahun dengan Incik F, namun Allah Maha Perancang yang sempurna. Eyz dan dia tiada jodoh. Tapi eyz x pernah serik atau menyesal dgn apa yg dh DIA tetapkan untuk eyz. Apa yang telah eyz lalui 3thn tu dh x perlu eyz igt lagi. Life must go on right? Ish..xmau la cita pasal kisah silam lg. Now, I’m presenting my Future Husband dan insyaAllah Imam dalam rumah eyz dan jugak ayah kepada bakal anak2 kami nanti hamboihh baru bertunang x sampai sebulan lg melalut lebih sampai ada anak hahahhah okie jgn tampo eyz…

Dengan lafaz Bismillahirahmanirrahim….

Ni la tunang eyz, Mr. Azrul Khaidir Zamri hambek nama penuh lg ic chek xtau la plak kihkihkih.. Eyz senang nak gelarkan dia Mr.senget sbb otak dia senget mcm eyz gak. Hahahhaha… jom layan pic2 sepanjang majlis ada la dlm 120 keping ahaks over sudah!! Sapa rasa mual sila la delete blog ni dr lappy korang ekk..ada eyz kisah??

My future MIL sgt sporting n kelakar orgnye. Org perak hadeii payah bebenor nak ckp perak ni tau..lain dari yg lain eyz rasa. heehehe..masa ni mmg cuak gilaa sampai masa OP n OV suh cium tangan, eyz p cium tgn eyz sendiri hahahahha mmg lawak gila la xmau tunjuk kt sini. Kt FB pun eyz x upload pic cium tgn tu gilo kot org cium tgn MIL eyz p cium tgn sendiri kuikuikui :p

Nie cousin2 kesayangan yang menemani eyz masa make up n I really like this pic ngeeee

Sebahagian team family yang bertungkus lumut untuk memastikan majlis ini lancar. Pelamin eyz di buat simple je. Nanti eyz cerita pasal pelamin, hantaran n etc ok..

Nak tau mcmana eyz leh kenal nagn Mr. senget? I will cerita on the next N3 yek . Eyz nak cerita mcm2 tp sbb mood x mai g ni sabaq noo sayam2 semua!! Muahhhh daaaaaaaa

Doakan hubungan kami kekal sehingga ek jinjang pelamin dan seterusnya kekal ke akhir hayat yer love love love muahhh

4 comments:

Kikin Amer said...

cantik dear! tahniah!

http://lamaransidia.blogspot.com

kikin amer :)

LyaEyz said...

Thanks darling..kikin pun cntik gak ms bertunang..suka warna tu cuwittt

zoelalisa said...

tahniah! :)

LyaEyz said...

thanks jintan ku cyg