Friday, December 17, 2010

Syoknya Family Day

N3 agaknya dh basi kot..lama dok dlm draft aku. X kira ahh today aku publish jugak. Gambar pun dh dapat semua. Family Day PTSL kat Hots Spring Sg. Klah, Sungkai, Perak daa.. sgt best, dah lama x bersuka ria macam tu. Aku terlibat sepenuhnya sebagai Penyelaras Sukaneka. Tapi aku sempat juga menyelit satu dua acara dalam tu. Nak publisiti murahan. Biasa la kan. Eyz mmg mcm ni hohoho

Layan pic lebih bagus dari baca aku membebel(^_^) Moh moh~~


Baru sampai je ms ni x sememeh lg:)

sgt bertuah yer hik hik :)

My bos, Bos Bahagian^_^

Budak pemalu anak Bos

tuju-tuju :)

Tuju Dart nak tgk x menang ke x?

tu dia, tgk anak sapa tu, 2nd place hehe, tu Ketua Pustakawan UKM kalau nak tau..num hp cari lam laman web hoccay..


serang ayaq hangat jom!!!

ehem ehem uhuk uhuk dia turut terselit hihihi


sememeh dah;(

melantak kt Rnr Ulu Bernam masa odw blk..

Serius best jugak la p sana boleh bergumbira sambil beraktiviti..dia kata best n nk p lg..kami x p naik bus..konvoi ramai2 ngan keta..mereka2 yang naik bus lambat gila sampai..hahhaha..boleh anda beramai2 mengajak suami, kawan2, dan juga ahli keluarga mandi air panas n merebus telor kat sana pun boleh..aku xsempat nk snap pic pun tempat rebus telur dlm kolam tu tp aku rasa sgt darak opsss terkeluaq bahasa kelantan aku, means sgt mcm x biasa plak rebus telur dlm ar panas bezanya kali ni rebus dlm kolam di mana ramai org sedang merendamkan kaki mereka ke dlm itu huhuhu..x sanggup aku nk mkn tau.

Best x tgk pic aku? hahha muntah hijau wink wink**

5 comments:

ohbintang said...

sayang, jemput amik award d blog ika :)

zoelalisa said...

ktne ez?

lyaeyzia said...

kat sungkai, perak..ko kuat tol sungkai teru ske kiri nthen dpn ckit x sampai 1 km ada singboard msk kiri lg ke hot springs

zoelalisa said...

haha..poning palo den baco ekau punye explaination. cubo ekau baco blk ;p

lyaeyzia said...

hahahha hadoii aku pun pening ahhahaha