Thursday, July 29, 2010

Tag : wajib buat



1. Adakah anda rasa anda HOT???
HOt tu kan panas...aku ni manusia la...

2. upload gambar kegemaran anda


3. cerita pasal gambar
kat bukit fraser...rasa mcm cun jer ms nie hhhahah nmpk natural gedikss

4. bila kali terakhir anda makan pizza
Lunch hour hari jumaat 3minggu lepas with my bos, kak fod n abby :))

5. lagu terakhir anda dengar
aku dengaq mcm2 lagu sampai lupa lagu apa yg last

6. apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini
dengaq lagu sambil dok pikiaq nak menipu apa dlm tag nie

7. selain nama sendiri anda di panggil nama apa?
Baby/Bby: Family n cousin
ilya/ya:almost yg plg aku dgq org pggl aku
kakak:Adik yg ke 3 aka Atin
Eyz:classmate poli


8. tag lagi 8 orang
nie yg serabut nie hadoiii

9. siapakah orang no.1 kepada anda
CLassMate masa poli dulu..bilik selang 2 3 buah bijik keta ferari smpai la bilik dia ahakss:)

10. kata sesuatu mengenai orang no. 5
sgt cute, comel..


11. no. 3 ada hubungan ngan siapa
hubungan sulit dgn suami dia la..aiseh..maap la aku xtau nama laki ko hahaha

12. bagaimana pula dengan no. 4
ini budak kecik plg kecik dlm class aku dulu..so cute n sgt lembut..heehe

13. pesanan kepada orang no. 6
xtau la eazy ni kenal ke x dgn eyz..nama dh dekat sama dh tu..

14. kata-kata cinta tok no. 2
oitt jgn MALAS!!

15. adakah no. 7 dan 8 punya persamaan?
NO!! depa xkenal sesama sendiri pun..jgn tnya soklan mcm ni blh x?? aku sekeh kang

16. berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang men'tag' anda
xdak sapa pun tag aku..ni aku ambik dr blogwalking hahahhaah (mcm pencuri daa...)


17. persamaan antara kambing ngan lembu?
enak dimakan masa panas.haiwan yg akn jd mangsa bila Raya tiba wahhahaha gelak jahat

18. perasaan anda buat tag ini
ermmm ermmm ermmmm emrmmm

19. apa pendapat anda ttg artis yg rampas laki org tu si M dan si F?
biar la tuhan yg membalas kejahatan mereka..

20. GAY or LESS??
Dua2 perkara di laknat Allah S.W.T..berani buat la!

P/s : ada soklan yg aku tukaq ni..suka hati aku la wehh..ahakss!!



1 comment:

ixcaANUAR said...

haha..yang ni pun xbuat gak lg..
t ceq wat na.. :P