Monday, June 28, 2010

Kelahiran yang dinanti:)

Sesungguhnya aku la SUPERB auntie yg plg bertuah kerana aku dapat 2 org ank buah sekaligus dlm masa 2 mggu jer. sgt2 la comel dan aku dh jatuh syg pada dorang...bilakah aku akn dpt ank sendiri atau perlu bermain dgn ank patung je seumur hidup huhuhuhu tidakkkkkk i x sanggup nyah!! layanzz pics2 cummelll mereka...


my 1st beloved nephew, Izz Ayrel Azzani:) my bro letak nama seakan2 nama i sbb maybe i hot chomell yezza:p so annoying yek yek yek... Lahir pada 11 Jun 2010 sehari sebulan my bro besday:p pasni sambut besday sama daddy yek ayrell muahhhhss

2nd heart hero, Farell Addin xpasti ada Muhammad ke x aku x dpt details information lg from my sister..dis one adik i punya permata hati pengarang jantung.. lahir pada 21 Jun 2010 sehari selepas Father's day..berat 3kg..

ha dak kecik ni aku syg jugak..ank my mother cousin..so cute n so chubby...aku blk png aku p pinjam utk dibuli..wahhahahha jaat x...

Hot n Superb Aunt..Mummy B...kui kui kui...bila la yek..ermmm mode Gateyyy :))))

2 comments:

Mrs^JB said...

wah..2 in 1 gitu..tahniah tahniah..dua dua tomeyh..semua berpantang kat rumah mak hang ka ez?hg bila plak nie..perut dah lapaq nasi minyak..tulun tulun

eyz said...

mon, kak ipaq aku berpantang kt mh mak dia..hg nk mkn nasi mnyk ka? laa awat x hbq..nnti aku blk sana aku belanja hg hoccay..syian kwn aku kempunan...